Inschrijven Congres Fascia @ Sea, ‘Where science meets manual medicine’

Zelfstandige Osteopaat bij Osteopathie van Eijck regio Tilburg

21 november 2018

Link gekopieërd
  Delen

Unieke kans voor Osteopaat (D.O.-MRO) als zelfstandige die onderdeel wil zijn van een gerenommeerde praktijk met kundige collega’s!

Is het jouw droom/ambitie:
♦ Te werken als zelfstandige en toch onderdeel van een leuk team te zijn?
♦ Jouw kennis en expertise verder te ontwikkelen binnen een goed georganiseerde en dynamische groepspraktijk van andere zelfstandig osteopaten (wij zijn met 8) ?
♦ Volledige focus op de patiënt te hebben en ontzorgd te worden op het gebied van planning, facturatie en communicatie door een team van ervaren assistentes?
♦ In een gerenommeerde, groeiende praktijk te werken met een zeer gevarieerd patiëntenbestand?
♦ Flexibel te zijn, met een goed gevulde agenda en dus financiële continuïteit te hebben?
♦ Op termijn onderdeel van een maatschap uit te maken?

…………….dan is dit je kans!

Bij ons krijg je de gelegenheid om als osteopaat op zelfstandige basis je patiëntenbestand uit te bouwen 2 – 3 dagen tot een fulltime praktijk van ongeveer vier dagen/week. Je bent verantwoordelijk voor je eigen patiënten en derhalve ook flexibel om je dagen op jouw manier in te richten. Je hebt de beschikking over een prettige behandelkamer en er is regelmatig tijd voor intervisie.

Met oprechte aandacht voor de patiënt, een heldere communicatie over de behandeling, een goede begeleiding tijdens het behandeltraject en goede nazorg, zorgen wij voor het onderscheid in de markt. Wij vinden het belangrijk dat je onze visie op dit gebied deelt en uitdraagt.

Stuur dan een motivatie, graag met je CV en foto naar Martine van Eijck (praktijkmanager) martine@osteopathievaneijck.nl.
Kijk voor meer informatie over ons op onze website: www.osteopathievaneijck.nl of bel 013-4566490.

Wij willen heel graag met jou in gesprek!!!